Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Poziv na 12. MoodleMoot Hrvatska -...

Pozivamo da nam se pridružite kao sudionik te u ugodnoj i kreativnoj atmosferi steknete nova poznanstva i prilike za suradnju. MoodleMoot Hrvatska 2022. održat će se u ponedjeljak, 6. lipnja, ove godine i online, u želji da što većem broju sudionika iz Hrvatske i regije omogućimo sudjelovanje. Nakon dvije godine online nastave zbog pandemije COVID-19, nastava se vratila u učionice. Ipak, stečena su značajna iskustva u radu s digitalnim tehnologijama i s online nastavom koja vjerujemo neće biti zaboravljena i u određenom obliku će se zadržati i dalje u obrazovnom procesu. 

Na ovogodišnjem Moodlemootu Hrvatska 2022 pozivamo vas da podijelite iskustva s nastavom online i radom u sustavu Moodle, kao i primjere dobre prakse, neke novosti, rezultate projekata vezano uz e-učenje i online nastavu.

Želja nam je i ove godini okupiti sve koji se bave e-učenjem, primjenom digitalnih tehnologija u obrazovnom procesu, posebice sustavom Moodle, od nastavnika i edukatora, preko onih koji osiguravaju podršku u primjeni i implementaciji digitalnih tehnologija do administratora i developera sustava Moodle. Stoga, budite dio Moodle zajednice, koji gradimo već 12 godina i pridružite nam se, svako iskustvo je vrijedno  i može pomoći u dizajnu kvalitetne nastave koja uključuje i primjenu digitalnih tehnologija.

12. Moodlemoot Hrvatska organizira Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu uz suradnju s Centrom za potporu e-učenju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 

Format prijave: prezentacija (15 minuta+ 5 minuta za pitanja) 

plakat (PDF, 711 KB)

Teme:

  • hibridna i online nastava uz Moodle
  • dizajn nastave online
  • vrednovanje u online okruženju
  • analitike učenja i sustav Moodle
  • tehnička strana sustava Moodle (od dodataka do povezivanja s drugim sustavima)
     

finger Pozvani predavač


finger Prijave prezentacija do 13. svibnja 2022.
finger Prijave sudjelovanja od 23. svibnja 2022.

Detaljnije:

Popis obavijesti