Opcije pristupačnosti Pristupačnost

PRONAĐI

Novosti

Kontakte

INFORMACIJE ZA

Zaposlenike

Studente

KORISNE POVEZNICE

E-učenje

Pomoć

Webmail

O uslugama

INFORMACIJE O

O uslugama

E-učenje: kako studentima omogućiti...

S početkom nove akademske godine svi e-učenje kolegiji iz prošle godine arhivirani su pa na kolegije koji se izvode u tekućoj akademskoj godini nastavnici tek trebaju upisati studente! Svi materijali (ako ste ih imali prošle godine) su već postavljeni na nove e-kolegije, no studenti nisu automatizmom upisani kako bi nastavnici imali mogućnost prvo modificirati prošlogodišnje sadržaje te sami odlučiti hoće li i kada će koristiti sustav za e-učenje...

Nastavnici koji žele studente upisati na svoj e-kolegij imaju za tu namjenu izrađene alate. Sve što treba je kliknuti na jedan (ili oba) linka:

  • "Upiši studente upisane u tekuću ak. godinu"
  • "Upiši studente iz prehodnih godina koji nisu položili ispit"

Pročitajte kratke upute: Kako aktualnim studentima omogućiti pristup kolegiju.

Novi sustav za kolegije iz ak. godine 2022./2023:

Kolegiji prošlih akademskih godina:

Ukoliko netko od nastavnika primijeti da neki e-kolegij nedostaje potrebno je provjeriti jesu li podaci u ISVU sustavu ispravni. Kolegij MORA nastavnika imati navedenog kao nositelja ili kao izvođača. Nastavnici mogu na svojem osobnom web-profilu vidjeti jesu li im navedeni svi kolegiji na kojima rade, a ako neki kolegij nedostaje HITNO je potrebno javiti Uredu za studente i obrazovne programe da nastavnika uvedu kao nositelja/izvođača. Tek tada će se kolegij, na osobnom web-profilu nastavnika, pojaviti na popisu kolegija, a na sustavu za e-učenje nastavnik će biti upisan s potrebnim dozvolama.

Studenti vide samo kolegije na koje su ih nastavnici upisali. Dakle, ako netko od studenata (nakon prijave na sustav e-učenje) na svojem popisu e-kolegija ne vidi pojedini kolegij neka se javi predmetnom nastavniku sa zamolbom da se izvrši upis studenata na taj e-kolegij.

Još kratkih uputa za nastavnike pronađite na intranet stranici Pomoć:

Popis obavijesti