Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Webinar Srca: Uporaba Safe Exam...

SRCE organizira webinar na temu "Uporaba Safe Exam Browsera u aktivnosti Test" koja može pomoći nastavnicima kod smanjivanja mogućnost prepisivanja za vrijeme provođenja provjera znanja. Webinar će se održati u organizaciji Centra za e-učenje gdje će sudionici dobiti informacije o tome kako korištenje može pomoći u stvaranju sigurnog okruženja za online ispite.

Webinar će se održati u srijedu, 16. studenog 2022. s početkom u 11 sati, a namijenjen je nastavnicima u sustavu visokog obrazovanja koji koriste sustav za e-učenje Merlin.

Safe Exam Browser (SEB) omogućuje povećanu kontrolu tijekom provođenja pisanih ispita znanja s ciljem kontrole resursa koji su dostupni studentima tijekom ispita. Integracijom SEB-a sa sustavom za e-učenje Moodle nastavnici mogu dobiti jednostavniji način postavljanja Testova.

Sudionicima će u okviru webinara biti prikazano kako podesiti SEB konfiguracije. Upoznat će se i s načinima izbjegavanja ili riješavanja eventualnih problema na koje korisnici mogu naići, kao što su nemogućnost pokretanja ispita, izlaska iz ispita, greške prilikom prijave u sustav i drugo.

Za sudjelovanje u ovom webinaru poželjno je prethodno iskustvo rada u sustavu za e-učenje Merlin. Dodatne informacije i obrazac za prijavu nalaze se na web stranici događanja. Za sve dodatne informacije možete pisati na adresu moodle@srce.hr.

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.

Popis obavijesti