Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Treća stručna radionica (Multiplier...

Treća stručna radionica (Multiplier Event) u okviru Erasmus+ projekta Digital Education for Crisis Situations: Times in which there is no alternative (DECriS), održat će se 24. i 25. studenog 2022. u hibridnom modelu. Praćenje će biti omogućeno uživo i online. Radionica je besplatna, a za sudjelovanje je potrebno napraviti registraciju.

Cilj  radionice je predstaviti rezultate treće faze projekta DECriS u kojoj je fokus bio na identificiranju ključnih čimbenika za izradu, primjenu i korištenje otvorenih obrazovnih sadržaja te njihovoj tipološkoj klasifikaciji. Dio događaja bit će posvećen digitalnom obrazovanju i lekcijama naučenim u pandemiji. Domaći i strani stručnjaci prezentirat će svoje radove i iskustva vezana za temu, a nakon tog dijela predviđeno je vrijeme za diskusiju.

Sudionici će moći pratiti predavanje dr. Orne Farrell s Dublin City University koja će predstaviti kako otvorene obrazovne prakse mogu postati mainstream u Europi te panel na temu uloge knjižnica u digitalnom obrazovanju.

Program radionice te obrazac za registraciju dostupni su na web stranicama Srca.

Popis obavijesti