Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Razgovori u Srcu – "Novi zakon o...

Najavljeni su novi Razgovori u Srcu čija će tema biti "Zakon o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti i ISVU". Održat će se 15. veljače 2023. godine s početkom u 13:30 sati.

S obzirom na veći broj izmjena u sustavu znanosti i visokog obrazovanja kojima se akademska i znanstvena zajednica tek treba prilagoditi, očekuje se i veći broj podzakonskih akata i pravilnika koji će tek biti doneseni. Tijekom narednog razdoblja bit će potrebno prilagoditi i informacijsku infrastrukturu kao podlogu za provođenje ZVOZD-a i novih pravilnika. Važan dio te informacijske infrastrukture je Informacijski sustav visokih učilišta (ISVU) - sustav za podršku administraciji i poslovanju visokih učilišta sa studentima koji će također biti potrebno prilagoditi promjenama.

Srce poziva prorektore i prodekane za nastavu te ISVU koordinatore na druženje i razgovor koji bi trebao pridonijeti oblikovanju i provedbi prilagodbi ISVU-a te time odgovoriti na zahtjeve postavljene donesenim Zakonom.

Prijavite se za sudjelovanje i pridružite se na Razgovorima u Srcu o Zakonu o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti i ISVU-u.

Više informacija možete dobiti na stranicama Srca.

Popis obavijesti