Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Centar za e-učenje (SRCE) pripremio...

U posljednje vrijeme je online okruženje sve zastupljenije u nastavnom procesu. Zbog toga je važno da se digitalne tehnologije i mogućnosti koje one pružaju iskoriste u cilju unaprjeđenja kvalitete nastave i boljeg iskustva učenja studenata. Za nastavnike je pripremljen online tečaj na temu vrednovanja studentskih postignuća u online okruženju.

Cilj tečaja „Vrednovanje studentskih postignuća u online okruženju“ je educirati nastavnike kako provesti vrednovanje studentskih postignuća u e-kolegijima te će se u okviru tečaja nastavnici upoznati s najvažnijim pojmovima o vrednovanju i povezanosti vrednovanja s ishodima učenja.

Za pristup tečaju potreban je elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, a polaznici tečaj prolaze svojim tempom. Očekivano vrijeme potrebno za prolazak tečaja je 16 sati. Ukoliko nastavnici neke dijelove već poznaju, te dijelove mogu preskočiti i proći samo ono što je novo i trenutno važno. Po završetku cijelog tečaja polaznici na kraju mogu dobiti potvrdu o uspješno završenom tečaju i digitalnu značku.

Drugi slični tečajevi koje možete prolaziti su:

  • "Implementacija i vrednovanje ishoda učenja u sustavu Moodle"
  • "Implementacija kompetencijskog okvira kroz sustav Moodle"
  • "Kako ocjenjivati pomoću rubrika?"

Više informacija o tečajevima Centra za e-učenje možete pronaći na stranicama Centra.

Popis obavijesti