Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Dostupan novi softver za provjeru...

Obavještavamo djelatnike i studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli da je dosadašnji softver za provjeru autentičnosti radova PlagScan zamijenjen novim softverom Turnitin. SRIC je u suradnji sa Srcem tijekom posljednjih nekoliko mjeseci radio na pripremi sustava zbog migracije usluge od strane Srca o čemu smo obavijestili na Intranetu djelatnika i u obavijestima na stranicama SRIC-a.

Softver za provjeru autentičnosti radova Turnitin je dostupan putem poveznice koja je objavljena na stranicama Srca:

Upute za nastavnike i studente se nalaze objavljene na sljedećoj poveznici:

Za razliku od dosadašnjeg softvera, ovdje je potrebno kreirati grupe za kolegije (Class) i grupe za zadaće (Assignment) koje će djelatnici koristiti za provjeru studentskih radova. Za pristup grupama je potrebno proslijediti ID grupe (Class ID) i zaporku (enrollment key) pomoću koje studenti pristupaju.

Za brzu provjeru pojedinačnih radova nastavnici mogu koristiti Quick Submit opciju koju je potrebno prvo uključiti. Upute su na:

Studenti mogu samostalno provjeravati svoje radove nakon prijave u Turnitin sa svojim AAI podacima kroz zajedničku grupu (Class) "Sveučilište u Puli - za studente" u koju se učlanjuju s podacima:

Class ID: 43217663
Enrollment Key: 20232024 

Kratke upute možete pronaći u dokumentu pod "Samoprovjera rada":

Popis obavijesti