Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Quilt CMS

UNIPU web (Quilt CMS)

URL: http://www.unipu.hr/

Quilt CMS (Content Management System) je sustav koji je u potpunosti izrađen na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, a osnovna namjena mu je upravljanje javnim i internim sadržajima Fakulteta.

Nakon prijave u sustav, dostupne su stranice "Intranet" i "Studentski intranet" koje sadrže:

  • sve važne obavijesti i informacije te dokumenti za upisane kolegije,
  • medij komunikacije nastavnika i svih službi Sveučilišta.

Objavom informacije na studentskom intranetu svi se studenti smatraju obaviještenima. Objavom na intranetu za djelatnike svi djelatnici se smatraju obaviještenima.

Oblik korisničkog imena: korisničkaoznaka@unipu.hr

Pomoć: webmaster@unipu.hr

Više informacija o točnom obliku korisničkog imena za AAI pogledajte ovdje.

 

Evidencija održane nastave (Quilt CMS)

URL: https://intranet.unipu.hr/intranet/evidencija_nastave

Evidencija nastave je modul koji djelatnicima omogućuje evidentiranje održane nastave. Moguće je pregledavati upisane podatke, preuzimati izvješća i nadgledati rad djelatnika. Dekanima i prodekanima, te ovlaštenim osobama je omogućeno pristupanje izvješćima o održanoj nastavi u .xlsx i .pdf formatu. 

Pomoć: webmaster@unipu.hr

 

Intraneti Sastavnica (Quilt CMS)

URL: https://intranet.unipu.hr/intranet

Intraneti Sveučilišta, Sastavnica, Intranet za djelatnike i Intranet za studente omogućuju pristup sadržajima zatvorenim za studente i djelatnike. Omogućeno je jednostavnije pronalaženje konkretnih informacija, datoteka i različitih oblika zapisa koje potencijalni korisnici mogu trebati tijekom studija ili rada.  

Pomoć: webmaster@unipu.hr

 

Kreiranje i održavanje posebnih web sjedišta (Quilt CMS)

URL: https://unipu.hr/

Quilt omogućuje kreiranje posebnih web sjedišta za projekte, konferencije i druge potrebe na Sveučilištu. Web sjedišta koja SRIC održava možete pogledati u nastavku. Za svaki događaj je potrebno najaviti potrebe, dogovoriti način razmjene podataka i izgradnje web sjedišta. SRIC će u roku od tjedan dana od zahtjeva i definiranja kriterija pripremiti sve potrebno i omogućiti korištenje novog web sjedišta. Pune funkcionalnosti web sjedišta korisnici dobivaju u roku od 2 tjedna od trenutka započetog razvoja web sjedišta pri čemu razvoj web sjedišta treba biti planiran i najavljen za akademsku godinu koja dolazi u rujnu neposredno prije početka akademske godine.

Pomoć: webmaster@unipu.hr

Web sjedišta: