Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Ponuda stručne prakse

Autor: Alisa Tešić
Otvoren poziv za stručnu praksu u...
Pozivamo Vas da se prijavite na stručnu praksu u Cedefop . Cedefop (Europski centar za razvoj strukovnog osposobljavanja) okuplja stvaratelje politika, organizacije poslodavaca i sindikate, obrazovne ustanove, nastavnike i instruktore te učenike svih dobi – sve one dionike koji sudjeluju u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Rok za prijavu je srijeda (22. svibnja 2024.) u 13:00 sati po grčkom vremenu (CET+1). Zainteresirani kandidati mogu pronaći više detalja i prijaviti se putem linka: https://www.cedefop.europa.eu/en/about-cedefop/recruitment/vacancies/traineeships-2024 .

Autor: Andrea Bulešić
Otvoren poziv za stručnu praksu na...
Sveučilište Almería objavilo je poziv za prijavu za Erasmus+ stručnu praksu, nudeći jedno mjesto za studente i nedavne diplomirane. Područje rada vezano je za međunarodne mobilnosti a pružali bi podršku i upravljali programom studiranja u inozemstvu i društvene mreže Sveučilišta u Almeriji.

Produžen rok prijave na natječaj za...
Zbog velikog interesa za program međunarodnog stipendiranja EIT Food RIS, rok prijave produljen je do 24. ožujka 2024. godine.

Objavljen poziv studentima za stručnu...
Sveučilište u Almeriji objavilo je poziv za prijavu na Erasmus+ stručnu praksu, nudeći priliku redovnim studentima kao i onima koji su nedavno diplomirali stjecanje praktičnog iskustva.

Mogućnosti volontiranja/stažiranja za...
ARCHELON, neprofitna organizacija za očuvanje aktivna od 1983., svake godine provodi niz volonterskih projekata za zaštitu morskih kornjača i njihovih staništa u Grčkoj.

Otvoren poziv za stručnu praksu u...
Sveučilište na Malti otvorilo je javni poziv za prikupljanje prijava za obavljanje stručne prakse. Jedinstvena je to prilika za rad s međunarodnim timom na najvećem Malteškom festivalu znanosti i umjetnosti, istraživačkom časopisu THINK Sveučilišta na Malti, u udruzi Malteška komora znanstvenika te na drugim EU projektima koji imaju za cilj popularizaciju znanosti i pozitivan utjecaj kroz znanost!

Autor: Kristina Hlavati Bertoncelj
Studentska praksa u Italiji!
Talijanska agencija „Cultura e Dintorni“ smještena u regiji Puglia, objavila je natječaj za Erasmus+ studentsku stručnu praksu.  Agencija je posvećena upravljanju europskim projektima mobilnosti, posebno u okviru programa Erasmus +, Jamstvo za mlade; na praksu u poduzećima za mlade i tečaj za učitelje; za podršku radu za europske projekte, ali i za turističku promociju i unapređenje Puglie.

Ponuda stručnih praksi u području...
Organizacija ESPA nudi niz različitih stručnih praksi na području Ujedinjenog Kraljevstva (UK) te Irske. Stručna praksa najčešće se odrađuje u brzorastućim svjetski poznatim liderima koji brzo usvajaju nova različita tržišta. Student se susreće sa novim korisnim iskustvom i radnim procesima te svaka stručna praksa nudi različiti programa rada.

Ponuda stručnih praksi u području...
Organizacija ESPA nudi niz različitih stručnih praksi na području Ujedinjenog Kraljevstva (UK) te Irske. Stručna praksa najčešće se odrađuje u svjetski poznatim liderima koji brzo usvajaju različita tržišta. Student se susreće sa novim tehnologijama i proizvodnim procesima te svaka stručna praksa nudi različiti programa rada.

Dvije ponude stručne prakse za...
PONUDA 1: Telekomunikacije: Svjetski lider u ultra-jeftinoj fleksibilnoj elektronici sa sjedištem u Cambridgeu nudi stručnu praksu pod mentorstvom tima Radio Frequency Producea. Zadaci stručne prakse su karakterizirati nove RFID i Near Field Communication (NFC) proizvode u formatu oznaka, prema zahtjevima globalne standardizacije.

Autor: Ivica Petrinić
Ponuda stručne prakse u području...
Tvrtka za istraživanje i razvoj nudi stručnu praksu za studente koji još studiraju, ali za one koji su nedavno diplomirali. Stručna praksa sastoji se od rada na razvoju mikrobnih testova, a sami kandidati stekli bi iskustvo u mikrobiologiji, tehnikama imunotestiranja, uključujući bakterijsku kulturu, karakterizaciju antitijela i tehnologiju imunomagnetskog odvajanja. Radeći zajedno sa znanstvenicima istraživačima, kandidat će biti uključen u razvoj novih testova za bakterijske mete.

Ponuda stručne prakse za studente u...
Tvrtka se nalazi u Manchesteru, Engleska te je lider u kreiranju i dizajnu potrošačke elektronike i proizvoda na bežično napajanje, sada su u uzbudljivoj novoj fazi širenja svog već hvaljenog asortimana proizvoda. Kroz iskustvo stručne prakse pod mentorstvom, uspješni kandidat će biti uključen u proizvodnju shema koristeći Altium zajedno s pisanjem jednostavnog računalnog koda i određivanjem kako uklopiti dizajniranu elektroniku u mala kućišta, pod vodstvom iskusnih inženjera.

Dvije ponude stručne prakse u...
Tvrtka sa sjedištem u Belfastu nudi stručnu praksu pod mentorstvom u području digitalnog marketinga – grafički dizajn. Kroz stručnu praksu kandidat bi stekao iskustvo u poticanju interesa i svijesti  platformi tvrtke stvaranjem grafičkog sadržaja, videa, dokumenata, brošura, e-mail kampanja.

Pripravništvo - Uočavanje i...
Prilika za stjecanjem iskustva u organizaciji ESPA koja nudi besplatnu uslugu podrške za studente te nedavno diplomirane studente. Pripravništvo se sastoji u istraživanju vlastitog (hrvatskog) tržišta za rastuću i inovativnu tvrtku sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu. Istraživanje bi se moglo provoditi i na daljinu te se ostvaruje šansa nakon završetka istraživanja za stalno radno mjesto u tvrtki. Pod mentorstvom, student provodi sveobuhvatno istraživanje na svom nacionalnom teritoriju (Hrvatska), od veličine tržišta i uvjeta do konkurentskih cijena i zapošljavanja, kako bi pomogao poslovnom planiranju lansiranja u toj zemlji. Student bi bio dio mladog i živahnog tima istraživača iz cijele Europe u potpuno novom i modernom uredskom prostoru u centru grada Bristola.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Ponuda stručne prakse na Malti
Obrazovna ustanova STAGE MALTA usmjerena na neformalno obrazovanje poziva studente da se odazovu na poziv za sudjelovanje u stručnoj praksi. Ustanova surađuje s više od 8.000 lokalnih subjekata: malteškim tvrtkama (bolnice, hoteli, financijske institucije, itd.), međunarodnim tvrtkama sa sjedištem na Malti (npr.: Deloitte, DHL), uredima lokalne samouprave (npr.: ministarstva i drugi vladini odjeli), nevladinim organizacijama (uglavnom koji se bave zaštitom okoliša i baštine). Radna praksa pokriva široka područja studija kao što su turizam, obrazovanje, komunikacije, marketing, prodaja, poslovna administracija, financije, HR, IT, grafički dizajn, dizajn interijera, inženjering, nekretnine, frizure i ljepota.

Sveučilište Almerija raspisalo...
Sveučilište Almeria (Španjolska) objavilo je poziv za Erasmus+ stručnu praksu za poziciju stručnog suradnika u Uredu za međunarodnu suradnju. Opis poslova odnosi se na prijem i pomoć oko međunarodnih studenata; podrška kod razvoja EU međunarodnih projekata; administrativni zadaci vezani uz procedure vezane uz dolazne i odlazne studenete u okviru međunarodnih programa razmjene; asistencija u organizaciji događanja. 

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Stručna praksa u Španjolskoj -...
"Erasmus In School" je organizacija putem koje studenti mogu pronaći ponude za praksu u školama, jezičnim akademijama, vrtićima i ljetnim kampovima u Španjolskoj. Praksa se odvija u španjolskim gradovima Seville, Almería, Barcelona i Castellón de la Plana.  Ekonomska naknada iznosi 500-650 € neto/mjesečno. Dodatne pogodnosti jesu osigurano zdravstveno osiguranje, satovi španjolskog razgovora i besplatan ručak. Kandidati moraju imati razinu engleskog jezika C1. Prioritet će imati studenti koji dolaze iz područja obrazovanja, predškolskog odgoja, psihologije, nastave ili modernih stranih jezika.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Ponuda stručne prakse u Almeriji (rok...
Sveučilište u Almeriji (Španjolska) raspisalo je poziv za prijavu za Erasmus+ praksu, nudeći mogućnosti prakse za studente i nedavno diplomirane studente. Tematska područja stručne prakse su komunikacije, društvene mreže, podrška mobilnostima, internacionalizaciji, administracija, kadrovski poslovi.  Rok za prijavu je 15. lipnja, a uspješni kandidati trebali bi započeti praksu u rujnu 2021. godine. Trajanje prakse je između 3 i 12 mjeseci, a financijsku naknadu od 400 € mjesečno osigurat će Sveučilište Almería.

Online istraživačka praksa za...
Sveučilište Mykolas Romeris (Litva) poziva doktorande i mlade istraživače društvenih i humanističkih znanosti na internetsku istraživačku praksu koja će se održati od 3. do 7. svibnja 2021. godine.

ErasmusIntern.org predstavlja ponudu integriranog tržišta kojem je cilj okupiti pružatelje prakse i studente koji traže priliku za praksu u inozemstvu. ErasmusIntern.org dio je projekta STORY Erasmus studentske mreže (ESN) - neprofitne međunarodne studentske organizacije čija je misija predstavljati međunarodne studente pružajući im mogućnosti za kulturno razumijevanje i samorazvoj po principu "studenti pomažu studentima".

Sveučilište u Almeriji, Španjolska objavilo je natječaj za odrađivanje Erasmus+ stručne prakse na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Almeriji. Na natječaj se mogu prijaviti studenti na preddiplomskoj i poslijediplomskoj razini te nedavno diplomirani studenti zainteresirani za odrađivanje stručne prakse na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Almeriji.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Ponuda stručne prakse u Poljskoj
IT kompanija "WhitePress.pl" iz Poljske obavještava zainteresirane studente iz područja digitalnog marketinga o ponudi stručne prakse. Riječ je o internet platformi koja se bavi marketingom sadržaja. Klijenti kompanije su najveće marketing agencije u Poljskoj i Europi, a kompanija posluje i na stranim tržištima (Češka, Slovačka, Mađarska, Rumunjska, Bugarska i Velika Britanija). Više informacija o kompaniji i ponudi dostupno je ovdje . 

IrRADIARE radi za tijela javne vlasti savjetujući ih o najboljim strategijama za postizanje dobrog puta teritorijalnog razvoja, a misija je pridonijeti održivom razvoju lokalnih teritorija sudjelujući u različitim europskim projektima. IrRADIARE poziva sve zainteresirane studente da se prijave u okviru Erasmus+ programa za odrađivanje stručne prakse upravo sa njima. Ovaj program pruža studentima šansu da poboljšaju ne samo komunikacijske, jezične i međukulturalne vještine, razumijevanje europskih poslova, već i vještine koje će budući poslodavci cijeniti.

Autor: Ivica Petrinić
Španjolska radna grupa nudi studentima niz mogućnosti stručne prakse u okviru programa Erasmus+ na Kanarskim otocima. Ibiza, Malta, Tenerifi, Fuerteventura, atraktivne su lokacije na kojima se nudi mogućnost odrađivanja stručne prakse u područjima odnosa s javnošću, animacije, sportske animacije te ostalih radnih mjesta u području uslužnih djelatnosti.