Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studiraj u Puli - na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli!

Pula je atraktivna i omiljena lokacija za studij, pravi studentski grad!

Uz brojne studijske programe nudi mogućnost brzog pronalaska zaposlenja u jednoj od najrazvijenijih regija u zemlji kao i mogućnost rada uz studij. Istra i Pula odredišta su koja nude pregršt zabavnih, sportskih, kulturnih i drugih sadržaja za mlade u opuštenoj mediteranskoj atmosferi prelijepih plaža i prirodnih ljepota kojima obiluje jug istarskog poluotoka. Međunarodna mobilnost, mogućnost realizacije vlastite poduzetničke ideje i samozapošljavanja, studiranje u malim nastavnim grupama, individualan pristup uz mentorstvo studentima i posvećeni profesori samo su neka od naših obilježja na kojima gradimo prepoznatljivost ovoga maloga, ali dinamičnoga, fleksibilnoga i brzorastućega sveučilišta.

Vodič kroz Sveučilište predstavit će ti sve studijske programe koje nudi naše Sveučilište te aktivnosti kojima se bavimo. Saznat ćeš više o Sveučilištu i gradu Puli, našim studijskim programima, međunarodnoj suradnji, stručnim aktivnostima, sportu, provođenju slobodnog vremena...

Prijave za upis i razredbeni postupak vrše se elektroničkom prijavom putem Nacionalnog informacijskog sustava za prijave na visoka učilišta (NISpVU) - Postani student. Dodaj odabrani studij na svoju listu:

www.postani-student.hr

Pogledaj studijske programe i kolegije i odaberi svoj smjer:

Popis svih studija UNIPU-a