Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Javni poziv studentima/icama: postanite student/ice-asistenti/ice i pružite potporu kolegama/icama s invaliditetom

 

Dragi/e studenti/ice,

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli poziva sve zainteresirane studente/ice da postanu student/ice-asistenti/ice i pruže podršku kolegama/icama s invaliditetom.

Student/ice-asistenti/ice imaju važnu ulogu u pružanju podrške kolegama/icama s invaliditetom kako bi im olakšali pristup obrazovanju. Angažman studenata/ica može uključivati asistiranje u raznim aktivnostima poput rješavanja administrativnih procedura, pomoći pri pristupu učionicama i knjižnicama, te podrške u ostalim svakodnevnim akademskim zadacima. Rad studenta/ice-asistenta/ice odvija u skladu s unaprijed definiranim potrebama studenta/ice s invaliditetom te se radi maksimalno 15 sati tjedno kako bi se osigurala kvalitetna podrška uz poštovanje obaveza i prava studenta/ice-asistenta/ice.

Ovaj rad kao student/ica-asistent/ica honoriran je putem studentskog servisa, pružajući vam priliku da steknete vrijedno iskustvo, razvijete nove vještine i pružite važnu podršku kolegama/icama u potrebi.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom vrijednom programu i pružanju podrške kolegama/icama s invaliditetom, molimo vas da se prijavite putem prijavnice koju možete pronaći u prilogu Javnog poziva te slanjem na e-mail adresu: uredrri@unipu.hr.

Hvala vam na vašem interesu i podršci u stvaranju inkluzivne akademske zajednice.

 

Ured za ravnopravnost, raznolikost i inkluzivnost

Preradovićeva 1/1, 52100 Pula

e-pošta: uredrri@unipu.hr.

 

Prilog: